Bella Skilte Cup 2. afdeling.

Så fik vi afviklet anden afdeling af Cup’en og som ventet blev alle grupperne afgjort i intense og dramatiske spurter. Der var flere gode præstationer, som giver os at par af de Hvide Føretrøjer i næste afdeling. Se resultaterne her.

Se iøvrigt den opdaterede deltagerlister til Enkeltstarten til Bella Skilte Cup 3. afd. den 9. juni – Husk at melde jer til hurtigst muligt og ikke senere end den 3. juni.

Troels

Gruppe 4:
Uha, her fik vi gjort god figur. Bent toppede sin flotte 2. plads fra sidste afdeling med en 1. plads i dagens afdeling. Dette blev fulgt op af Anders med en solid 5. plads og Morten med en 6. plads. Det betyder at Bent og Anders pt. ligger som nr. 1 og 2 i gruppen…godt kørt gruppe 4! Det er svært at se at det er første sæson for de fleste af jer 🙂

Troels

Gruppe 1:
Thomas fik en pæn placering, specielt når man tager i betragtning at han er eneste BCM’er i den gruppe og der absolut ikke er en eneste der kører for ham. Hans placering gjorde faktisk at kun tre hold havde ryttere før ham, hvilket betyder at han hentede 8 point hjem til os i klubkonkurrencen – kudos herfra 😉

Troels

Gruppe 2:
Der blev kørt ret hurtigt og selv et seriøst udbrudsforsøg fra Morten K. kunne ikke holde til mål, ærgerligt. Til gengæld fik vi et par gode placeringer i spurten, som i øvrigt var mere skræmmende end Slaget ved Kursk ’43, hvor Morten N. igen fik en 3. plads, efterfulgt Jan “Canonball” Achton på en 4. plads. Nice job.

morten nielsen

det var super flot cykelløb vi mangler dog at bremse feltet noget mere når vi har nogen ude foran
fantastisk afslutning og aflevering af kim og morten de skal have en del af æren for min tredjeplads godt gået drenge 🙂