Bella Skilte Cup 3. afd.

Bella

Godt vejr betød høje hastigheder på ruten. Der var enkelte pæne resultater hos Brøndby rytterne, selvom vi stadig har topplaceringerne til gode.  De fleste point går til de store klubber men på trods af at vi er blevet mange medlemmer i klubben er vi desværre forholdsvis ringe repræsenteret i Cup’en i år. Vi håber på et større engagement de kommende sæsoner.

Gruppe 1 kom hjem til en samlet afslutning, som desværre ikke førte til point. Vi havde nogle seriøse angreb på ruten, så vi bevarer håbet om nogle gode resultater i de kommende løb.

I Gruppe 2 fik Bent en flot 7. plads efter en hæsblæsende spurt, som blev yderligere dramatiseret af et styrt ved svinget før målet. Anders havde i den anledning taget madkurv med for at tage en slapper ude på marken…ja, det var jo også en hård tur.

Gruppe 3 blev afgjort i en massespurt. Vi havde vores ryttere med, men vi ikke fik gjort stor figur af os.

Gruppe 4 blev overraskende nok også afgjort i en spurt. Her fik Micael og Jørgen en 5. og en 6. plads – aftenens bedste resultater. Godt kørt, drenge!

I Gruppe 5 fik Erik en 11. plads og dermed også point. Det skal nævnes at gruppe 5 havde kørt med imponerende 36 km/t i snit, hvilket gør Eriks resultat særligt imponerende. Tillykke med det!