Bikefit aften med Nicolai Norrid

BikefitNicolai var på besøg i klubhuset den 6. januar til en gennemgang af bikefit-konceptet, og fortalte om forskellige cykeltyper, sadler, udstyr og optimering af vindmodstand. Der blev taget udgangspunkt i både landevejsracere og tri-/enkeltstart cykler. Ca. 30 medlemmer fra BCM og Brøndby Tri Club var mødt op til arrangementet.

En rigtig fin og informativ aften. En stor tak til Nicolai og til Thomas som stod for arrangementet.

Det er det uhyre vigtigt at starte med den rigtige ramme, som man så udbygge med det udstyr som passer til brugeren. Skal man til at investere i en ny cykel, kan det være en god idé at få lavet et bikefit, i en særlig multijusterbar cykel hvor man kan finde velegnet ramme inden man farer ud og køber en ramme.

20160107_1AVed at føle sig godt tilpas, uden at få rygsmerter, ondt i knæene og nakken, hænder og fødder der sover osv. osv. ja, så opnår man også de bedste resultater. God komfort betyder også god effekt og bedre udholdenhed.

Et bikefit bliver også leveret som et digitalt skema, så man til enhver tid kan tilpasse en ny cykel til sine egne mål.

Vi talte også om effekten af påklædning o.lign. Hvis man eks. kørte med en løs cykeltrøje der blafrede i vinden kunne det betyde et tidstab på over 1 min. på en 40 km enkeltstart, en aerohjelm havde samme effekt som dyre carbonhjul og skoovertræk gav den bedste value-for-money osv. osv.

Vi kan muligvis opnår en kvantumsrabat hos Nicolai hvis der er mange i klubben som vil foretage et bikefit. Vil du være med til det så skriv dig på under kommentarer inden for den næste uge.

Vi havde også fornøjelsen af 11 tri folk der, håber jeg, fik lige så meget ud af aftenen, som vi gjorde. Det gælder for så vidt også for jer skriv en notat i kommentarer, hvis i vil være med til en kollektiv aftale med

Nicolai har hjemmesiden: retul.dk hvor der kan læses meget mere.

Tak til alle for en god aften,

Kaj