Bjergmesterskabet i Sverige

BjergrytterDen 14. juni køres 2. afdeling af klubmesterskabet, også kendt som det legendariske og episke Bjergmesterskab!
SIDSTE NYT: Traditionelt køres det på Söderåsen, men i år at flyttes det til Hallandsåsen hvor vi kører bedst af 5 “bjerge”.  Se ruten på denne link: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pihbtmqbhpznbowo

Efter mesterskabet vil der være afslutning  hos en ny “Lotta” hvor vi håber at kagerne er i orden.

Bjergmesterskabet har alle dage været en af årets bedste begivenheder i klubben. Der er fantastisk smukt og alle får en enestående oplevelse, også selvom de ikke kommer først op på toppen. Vi må dog håbe at “Lotta” sætter lidt flere lækkerier frem ved ved kagebordet i år 🙂

Der er afgang fra Glostruphallen kl. 08:00, derfor – husk at komme lidt før så vi har tid til at pakke.

For at vi kan gøre turen billigst muligt er det nødvendigt med tilmelding under kommentarer. Skriv lige om i kan køre og hvor mange extra cykler og personer i kan have med i kan have med. BCM er som sædvanlig vært ved kaffebordet og i skal selv betale tranport. HUSK DET NYE POINTSYSTEM.

Deadline er Tirsdag den 9. juni i kommentarer

Kim Jensen

Et ja tak til deltagelse fra Kim også. Hvis der mangler pladser kan jeg køre selv, men tror ikke jeg har plads til x-tra cykler. Ergo, vil gerne køre med en anden.

jan

Hej

Jeg kommer også, men syntes pt. vi er få få tilmeldte …… vi plejer at blive en små 20 stykker, men går ud fra det bliver aflyst hvis vi kun er fem.

Hilsen Jan

Henrik.S

Jeg deltager i bjergmesterskabet i sverige.
Har desværre endnu ikke anhængertræk på bilen, så jeg kan have min og en andens cykel ovenpå hinanden (med tæpper imellem) dog er dette nødløsning. Altså 2 cykler og 2 personer incl. mig selv.