DGI-Skoda Cup 2016

skodaNu er tilmeldingen til DGI-Skoda Cup åben for de arrangerende klubber. Startpengene er her kr. 500,- for alle 6 løb og man låner chip ‘en gratis mod at den bliver afleveret ved sidste løb der deltages i. Men hvad skal du betale —–>

Den næste gruppe er DGI medlemmer og de skal betale kr. 600,- i startpenge, og hvis det stadig ikke er fyldt op til de 75 i hver gruppe bliver tilmeldingen åben for alle til kr. 700,- i startpenge.

Reglerne kan ses på denne hjemmeside: http://www.dgi.dk/cykling/landevejscykling/cykelloeb/dgi-cup/loebene-i-dgi-cup hvor i kan se de fastsatte datoer.

Kort fortalt er farten i hver gruppe sat til Gr. 1 +39km/t Gr 2 36-39 km/t Gr. 3 33-36 km/t og endelig gruppe 4 u/33 km /t og som sidste gr. 5 der er en damegruppe er farten ligeledes 33 km/t.

BCM har fået overskud retur og da det vedrører startpenge fra nuværende og tidligere deltagere i Cup ’en vil vi sponserer kr. 200, – således at dit indskud bliver holdt nede på kr. 300 for alle løb (det er da billigt).

Tal sammen med andre i din træningsgruppe og tilmeld jer med anmærkning om den ønskede gruppe til kaj.flindt@hotmail.com De 300 kr. bedes indbetalt til Reg. 5326 Konto 0334683 med dit navn. Det er jo sådan at BCM har det endelige ansvar for at du bliver anbragt i den rigtige gruppe, derfor skal din tilmelding gå over undertegnede, også fordi vi betaler alle indskuddene incl. dit tilskud.

Ved at have deltagere i alle gruppe, er vi også med i klubkonkurrencen om at blive den bedste klub, men vi mangler desværre damer, så her mister vi i hvert fald point.

Har du spørgsmål så spørg her eller til næste klubmøde onsdag den 3. februar som jo omhandler sæsonen 2016.

Bestyrelsen

Kaj Flindt

Nu har vi følgende tilmeldt:
Gruppe 1:
Kenneth Lindegaard Hansen
Troels Veng Hansen
Jan Achton
Kim Jensen
Lars Holm
Morten Bro Kristoffersen
Kennet Kusk

Gruppe 2:
Carsten Hougaard Jensen

Gruppe 3:
Jørgen Halberg
Niels Christensen
Torben Berg
Henrik Herrestrup
Henrik Sørensen
John Brian Jensen
Michael Nielsen
Sonny Mørk Petersen
Michael Benjovitz
Martin Bay Olsen