Enkeltstart – Bella Skilte Cup, 4. afd.

Bella

Frisk til hård vind fra SV var ikke nok til at forhindre at Enkeltstarten blev afviklet med de til dato hurtigste tider. Udover en hel del arrangører og officials, som sørgede for at løbet blev afviklet eksemplarisk,  deltog vi også med 12 ryttere, som generelt kørte i nogle ganske fine tider som kan ses her hos Event4u..

Gruppe 1: Efter pointtørke i de første løb i sæsonen lykkedes det os at få Troels og Claus ind på de pointgivende 3. og 12. pladser. Ydermere deltog Steen i sin første enkeltstart og kørte ind på en fornem tid som rakte til en 18. plads. Forventningerne til Steen i de kommende tidskørsler er derfor helt enorme.

Gruppe 2: Kenneth L., Bent og Anders kørte alle markante forbedringer ind på deres personlige tider, og det rakte til hhv. 4. , 10. og 12. pladsen. Point til alle mand, det er rigtig godt gået, drenge!!!

Gruppe 3: Her debuterede Kenneth Kusk og han kæmpede en brav kamp i den hårde vind. En fin tid som desværre ikke rakte til personlige point, men vi kan glæde os over at hans indsats gav point til Brøndby i Klubkonkurrencen – tak for det Kenneth.

Gruppe 4: Michael Becker, Jørgen H., Kell, Morten Thulin og Brian deltog. Brian punkterede desværre, men ellers blev der kørt i gode tider. I år var der ikke færre end 10 ryttere der kørte under 50 min i den hårde vind, hvilket gjorde at det desværre kun var Michael Becker der fik point (godt kørt, Michael), men det gør ikke de øvrige personlige præstationer ringere. En god indsats og godt fremmøde.

Gruppe 5: Desværre ingen deltagere fra BCM i år.