Invitation til foredragsaften med Jesper Ralbjerg og Niels Laulund

Gratis foredragsaften hos Aegis Media Danmark i København den 24. april kl. 17-19. Scleroseforeningen/Cykelnerven vil gerne have lov til at invitere jeres cykelklub og jeres medlemmer til en spændende foredragsaften med forfatter og cykelentusiast Jesper Ralbjerg og direktør, foredragsholder og OL-guldvinder Niels Laulund.

Foredraget finder sted hos Aegis Media Danmark, Ovengaden Neden Vandet 7, 1414 København K.

Det er GRATIS og åbent for alle men kræver (pga. begrænsede pladser) tilmelding med navn og antal på email:

jkn@scleroseforeningen.dk

Kort om aftenen (læs mere i vedhæftede invitation)

Landevejscykling bliver mere og mere populær som motionsform. Senest er Europas legendariske bjerge fra Tour de France og Giro d’Italia blevet de ambitiøse mål for mange motionsrytterne. Jesper Ralbjerg og Niels Laulund fortæller med udgangspunkt i egne erfaringer og bøger, om hvordan man når længst – ikke blot længst op ad bjergene på cykel, men også i livet og på jobbet. Og hvordan man tilmed får en fantastisk oplevelse ud af det.

Anledningen er, at Scleroseforeningen i dagene den 25. – 29. juni arrangerer et udfordrende motionscykelløb ved navn Cykelnerven. Cykelnerven går over de samme bjerge i Pyrenæerne, som Tour de France-rytterne passerer få uger efter. Tre hårde etaper på tre dage. Formålet er at samle penge ind til forskning i sclerose, og Jesper Ralbjerg og Niels Laulund stiller selvfølgelig begge op. Niels Laulund sammen med de tre andre roere fra Guldfireren, der vandt OL i 1996.

Hvis du har lyst til at læse mere om Scleroseforeningens cykelevent, Cykelnerven, kan I finde os her:

https://www.facebook.com/cykelnerven

https://scleroseforeningen.dk/cykelnerven

 

Med venlig hilsen

Julius Adrian Knudsen
Projektmedarbejder

Cykelnerven/Scleroseforeningen

Scleroseforeningen
Mosedalvej 15, 2500 Valby
Telefon: 3646 3646
Mobil: 60139424
www.scleroseforeningen.dk