Mosel – Luxemborg

Klaus Mørck har stikket en klubtur samme i sensommeren til omegnen af Trier der jo ligger ved Mosel – Et rigtigt lækkert område med skønne vinmarker, fantastiske bakker og et rigtigt flot landskab. Se efterfølgende forslag og meld tilbage til Klaus eller skriv din mening under kommentarer.

Voksenudflugt til det store udland i 2016

 Formål: aktiv livsstil og samvær.

Tidspunkt: lør. d. 3-9-16 ——lør. 10-9-16.

Lokalitet: Luxemburg og Mosel, Tyskland

Nu skal I høre, jeg har booket 2 hoteller til os, hotel le Postillon i Echternach, Luxembourg d. 3-9-16 til d. 5-9-16 og  hotel Zuckerberg i Trier, Mosel Tyskland d. 5-9-16. til 10-9-16

Min tanke er at vi kører til Luxemburg og deltager i cykelløbet Charly Gaul. Derefter kører vi til Mosel og har 5 dage med cykelture, sightseeing, vinmarker og dejligt samvær.

Det er muligt at nøjes med cykelløbet og springe Mosel over. Det er også muligt at springe cykelløbet over og nøjes med Mosel. I skal melde ind til mig, så fixer jeg den.

Samkørsel finder vi ud af når vi ved hvem som skal hvad. I kan finde flere oplysninger ved at klikke på linket til hotellerne og cykelløbet.

Priser tja. Hvad skal du? Hvor meget bruger din bil af benzin og skal du have konen med? Jeg har lavet et par pris ex. for 1 person som er ganske upræcise endnu:

Hele turen med cykelløb og 2 hoteller, transport, og startpenge beregnet v. 3 per. I bilen: 3700 kr.

Luxemburg med cykelløb og 1 hotel, transport, og startpenge beregnet v. 3 per. I bilen: 2000 kr.

Mosel med 1 hotel og transport beregnet v. 3 per. I bilen: 2800 kr.

Jeg undersøger om det er muligt at leje cykler i Mosel, så de, der ikke vil slæbe en cykel ned gennem Europa, kan blive mobile og komme ud mellem vinmarkerne og den slags.

Det bliver sjovt, gemytligt og en flot oplevelse. Jeg glæder mig.

Mange hilsner

Klaus Mørck