Roskilde Holdmatch

TTTSå nærmer det traditionsrige Roskilde Holdmatch sig, som bliver afholdt Søndag den 23. august 2015.

Vi skal have sat hold så vi kan få trænet hen over sommeren og blive klar til at hive nogle pokaler hjem til klubben. Roskilde Cykelklub lukker for tilmelding når alle pladserne er taget, så vi skal se at få tilmeldt os så hurtigt som muligt.

Holdmatch eller bare holdløb, er et noget anderledes cykelløb end de traditionelle linieløb. Løbet afvikles i grupper af enten 4 eller 10 mand, på ruter på hhv. 60 og 90 km. Det er så det hold der bruger kortest tid til at gennemføre løbet der vinder – altså, en enkeltstart for hold.

Det særlige ved denne type løb er at det her gælder om at få hele holdet med rundt og ikke kør fra de andre, som man er vant til. Der er stor fordel i at finde nogle klubkammerater på samme niveau, så man kan få trænet sammen op til løbet.

Skriv i kommentarerne herunder hvis du søger eller allerede har et hold som vi kan få tilmeldt.

Kaj Flindt

Seneste oplysninger Roskilde Cykel Motion har udsat holdløbet til søndag den 6. september og da der er 2 på “junior” holdet som er nede og køre coast to coast og resten kører socialt løb i Tour de vest, har vi bedt om at de sletter os som deltager og sende vore startpenge retur.

Følgende ønsker at køre hold:
Klasse BCM J1 4 mands hold med 3 i mål
Karsten Pedersen
Carsten Hougaard
John Brian Jensen
Niels Christensen

Klasse BCM S1 senior H55 4 mands hold med 3 i mål
Henrik Sørensen
Michael Nielsen
Torben Jørgensen
Jørgen Johansen?

Meld jer endelig til så hurtigt som muligt, lige så snart der er 4 til et hold bliver det meldt til i Roskilde.