Nye medlemmer

Du kan blive et helt nyt menneske…

Vi er altid rigtig glade for at få nye medlemmer og glæder os til at kunne byde nye til.  Alle er velkomne i cykelklubben. Vi deler træningen op i forskellige hold, så det er muligt at køre med i en gruppe på dit eget niveau.

Nye medlemmer der kommer fra andre klubber, kan uden videre træde direkte ind i træningen. De fleste kommer dog med et begrænset kendskab til sporten – de har typisk kørt en sæson eller to alene eller i mindre grupper og har måske kun lige den basale grundform. For at få fornøjelse af træningen, vil der være et minimumkrav til formen når man starter. Som udgangspunkt skal man have trænet regelmæssigt 2-3 gange/ugen og kunne tilbagelægge 50 km med et gennemsnit på 25 km/t i godt vejr.

Hvor langt kører vi?

Til træning  kører vi typisk distancer på ca. 70 km. Om søndagen kører vi lidt længere, typisk 100 – 120 km alt efter hvor på sæsonen vi befinder os. I vinterperioden kører vi ca. 80 km. Se detaljerne i kalenderen eller læs mere i afsnittet Træning.

Cykelløb

Vi kører en række cykelløb i løbet af sæsonen. Det er selvfølgelig frivilligt at være med til det og det er da heller ikke alle der har lyst til at køre løb. Erfaringen viser dog at når man først kommer igang, så får man hurtigt blod på tanden og får lyst til at prøve kræfter med et nummer på ryggen.

Vil du høre mere så skriv til en fra bestyrelsen eller træningsudvalget.

Interesseret?

Hvis du er interesseret kan du tage med på 2 – 3 prøveturer, for at se om det er noget for dig.  Hvis det viser sig at det fanger interessen og du ønsker at blive medlem så udfyld skemaet her og send det til John B. Jensen.

Hvordan køber man cykeltøj

Vi får vores klubtøj hos vores leverandør Companysport. Man kan bestille online og man skal påregne en leveringstid på ca. 4 uger. Betaling sker med kort og køber man for mere end 1.000 kr. er leveringen gratis.

Fremgangsmåde:

  • Opret dig selv på ‘vores egen’ webshop her:  bcm.companysport.dk
  • Hvert medlem skal oprettes sig med sin mail adressen og bruge BCM2013 som “hemmeligt ord”, så bliver man linket direkte ind på B-CM helt egen webshop.

 

Hvad koster det?

Kom godt igang for bare 800,00 kr.

Et medlemsskab af klubben koster 400 kr/året. Som nyt medlem skal du på et tidspunkt også afse 400 kr. til en tøjpakke en kortærmet cykeltrøje (værdi 475,00 kr.). 

Læs mere om kontingent på siden Hvem er vi?