Træning

Vi træner tirsdag og torsdag fra kl. 17 samt søndag 9.

Vi mødes ved Glostruphallen hvor vi deler de fremmødte op i grupper efter niveau og vi kører typisk mellem 60 og 100 km. Søndagstræningen lidt længere, op til 150 km.

Mødestedet er Glostruphallen og alle der har lyst til at deltage kan møde op. Det eneste krav er at man kan køre 50 km i et rimeligt tempo (ca 25 km/t). Er man godt kørende og har kørt i klub/grupper før er der også masser af mulighed for at få sved på panden.

Alt afhængigt af hvor på sæssonen vi befinder os træner vi på forskellige måder. Tidligt på sæsonen kører vi gerne forskellige former for intervaltræning. Søndag kører vi lidt længere, men typisk i et mere moderat og konstant tempo. Hvis vi har cykelløb eller cykelrejser liggende i nær fremtid, bliver træningen planlagt efter dette.

Vintertræning

I vintersæssonen, der typisk går fra oktober til marts, kører vi særlige programmer. Vi kører med lygter efter planglagte sikrer ruter. Udover dette bliver der kørt ‘Senior-træning’ i hverdagene i dagtimerne, for dem der har mulighed for at deltage der. Søndag kører vi kl 9, men noget kortere end i sommersæssonen.

Vintercyklen er udstyret med skærme – der er ofte våde veje, så vi viser hensyn til dem der ligger på hjul.

Söderåsen 2024

Fælles tur til Söderåsen søndag 9/6, 2024

Klubben vil i år planlægge en fællestur til Söderåsen.

Håbet er at vi bliver nok tilmeldte til at kunne danne to grupper, så det er muligt at alle kan deltage.
Vi kunne starte op med at kører fælles og så dele op når vi er varme.
Efterfølgende giver klubben kaffe og kage hos Lotta.
Men afsæt dagen og tilmeld dig allerede nu, så vi kan få gang i noget klubliv 😊
PS. Bliver det møgvejr aflyser vi.